Водещият холандски университет Tilburg University ще проведе информационни срещи с практикуващи юристи и кандидат-студенти по право от България. Акцент ще бъде поставен на eдногодишните магистратури по право и на новата бакалавърска програма по Международно право.

За Университета
Университетът е основан през 1927г. в шестия по големина град в Холандия – Тилбург и е изцяло акредитиран и финансиран от държавата.

Юридическият факултет заема челната позиция в Холандия за право за 2013г. според проучване на „Social Science Research Network, Top 500 International Law Schools”.

Програмите

Магистратурите по право на английски език са насочени към дипломирани юристи, които имат желание да задълбочат познанията си в една от следите области: международно бизнес право, международно и европейско публично и данъчно право, криминално правосъдие и право и технологии. Продължителността на програмите е една година. Предлага се и една изследователска магистърска програма, която е с времетраене от две години:

Бакалавърската програма Global Law покрива всички правни теми от традиционното юридическо образование, като се характеризира с интердисциплинарен подход и придобиване на глобални познания в тази област. Води се на английски език.

Такси за обучение
За академичната 2014/2015 година таксата за обучение е EUR 1906 на година.

Информационнaта среща ще се проведе на 3 октомври от 18.30ч. в х-л Кемпински, София.  Предварителна регистрация ТУК

За допълнителна информация се обърнете към официалния представител на университета агенция „Скай Лайнс” на тел. 02 987 9958; 02 980 0231 или www.skylines-bg.com