Ако мечтаете детето ви да учи в спокойна и мотивираща среда, посетете изложение “Средно образование в чужбина”, което ще се проведе на 15 и 16 ноември в х-л Хилтън, София от 11 до 17ч. На изложението ще бъдат представени над 20 елитни пансионни училища от Англия, Германия, Испания, Португалия, Швейцария, САЩ и Канада. Общата характеристика на училищата е, че те имат високи стандарти и утвърдени традиции и авторитет. Учебните програми са с целенасочена подготовка за успешен прием в едни от най-добрите университети в света.

За участие в изложението е необходима предварителна регистрация на сайта на изложението www.bsfair-bg.com

По време на изложение “Средно образование в чужбина” ще научите за различните академични програми, които представените пансионни училища предлагат: A-level, International Baccalaureate (IB) или американска диплома за средно образование. Освен това, детето ви ще може да положи изпити за прием и стипендии на избраното от вас училище или просто да провери знанията си по английски език. Повечето училища изискват от кандидатите да положат изпит по математика, а за кандидатите да продължат образованието си след 10-ти клас, и по други предмети. Изпитните сесии ще се проведат на 15 и 16 ноември от 14:30 до 18:00ч.

Изложението предлага съпътстваща програма от безплатни презентации, които целят да помогнат на родителите да се ориентират в разнообразието от академични програми и да изберат най-подходящото пансионно училище за своето дете.

Родителите често ни питат: Коя е най-подходящата възраст за постъпване в пансионно училище в чужбина? За българските ученици е най-подходящо да продължат образованието си в чужбина след 7-ми, 8-ми или 10-ти клас.

Всеки, който реши да инвестира в качествено обучение на детето си, може да направи най-добрия избор по време на изложението.

Сред изложителите се открояват:

  • d’OVERBROECK’S COLLEGE,OXFORD, който в класацията на в-к „Таймс” за най-добрите училища в Англия за 2014, заема престижното 14-то място;
  • ЕPSOM COLLEGE – едно от най-добрите училища за подготовка на кандидатстуденти за медицина;  
  • MILLFIELD SCHOOL – предлагащо отлична академична подготовка и професионална спортна подготовка и е възпитало много олимпийски медалисти;
  • CATS COLLEGE – училището на пилота от Формула-1, Люис Хамилтън.
  • LYCEUM ALPINUM ZUOZ – едно от най-добрите швейцарски училища. Сред неговите възпитаници са внукът на основателя на Порше – Фердинанд Порше; австрийският бизнес магнат и председател на борда на Фолцваген, Фердинанд Пих; Граф Фабер-Кастел, изпълнителен директор на най-голямата в света компания за офис консумативи „Faber-Castell”.
  • ASTRUM EDUCATION с лондонските колежи Duff Miller College, Chelsea Independent College и Lansdowne College, сред чиито възпитаници са актьорът Том Харди и братът на Кейт Мидълтън – Джеймс Мидълтън;
  • LORD WANDSWORTH COLLEGE – сред чиито възпитаници са холивудският актьор Джулиан Сандс;
  • MERITAS FAMILY OF SCHOOLS, където се обучават децата на Тайгър Уудс, племенницата на Бил Гейтс, певицата Ариана Гранде и актрисата Обри Пийпълс;  

Организатори на изложението са две от водещите български консултантски фирми за образование в чужбина СКАЙ ЛАЙНС и ЕДЛАНТА.

За участие в изложението е необходима предварителна регистрация на сайта на изложението www.bsfair-bg.com

За контакти и допълнителна информация:

Скай Лайнс – Образование в чужбина
ул. 6-ти Септември 44, София, т: 02 987 9958, 02 980 0231, info@skylines-bg.com, www.boardngschools.bg  

ЕДЛАНТА – Образование в чужбина
бул. Фритьоф Нансен 47, София, т: 02 986 5482, 0877 191930, boarding@edlanta.com www.boardingschools-bg.com

*Платено съобщение